Medlem af sygeforsikring Danmank?

Ja, Golffyssen er med i Sygeforsikring Danmark. Så er du medlem af Sygeforsikring Danmark kan du få tilskud til behandlinger hos mig.


Hvad er dine åbningstider?

Som udgangspunkt er jeg på klinikken mandag, onsdag og fredag. Passer disse dage dig ikke er du velkommen til at kontakte mig så kan vi aftale en tid. Ellers er du naturligvis altid velkommen til at gå ind på Online booking og booke en tid her.


Hvad er en golfscreening?

En golfscreening er et redskab, der kan bruges til at fastslå, hvor det er vedkommende har sin fysiske begrænsning i forhold til sit golfspil. Når man kender sine begrænsninger ved man også, hvor det er der skal sættes ind, når det kommer til træning. Typisk vil man få nogle øvelser med sig, som man så kan træne videre med. I visse tilfælde vil det måske være nødvendigt at gå mere i dybden for at finde årsagen. Et super godt redskab til at finde ud af, hvor man bør sætte sit fokus i træningen.


Hvad er Formthotics?

Formthotics er individuelt tilpasset såler, hvilket betyder at dine fødder får den støtte de har behov for de rigtige steder. Det kan ikke understreges nok, hvor vigtigt det er at fødderne har det godt, når man spiller golf. Sålerne kan afhjælpe problematikker ved fødder, knæ, hofter, og ryg. Er du interesseret i et sæt tilpasset såle, så book en tid her eller kontakt mig, så kan vi aftale nærmere.


Hvad nytter fysisk træning i golfsporten?

Siden Tiger Woods begyndte at benytte sig af fysisk træning, er det blevet et nødvendigt redskab for alle professionelle golfspillere. Den fysiske træning er special designet til golfspillet. Fysisk træning kan være med til at forebygge skader, give øget stabilitet og smidighed i dit golfsving og ikke mindst øget styrke. Flere undersøgelser viser at fysisk træning kan være med til at øge din slaglængde med op til 10%.