VIL DU UNDGÅ SKADER?

Her på bloggen kan du finde en masse information, om fysioterapi til golfspillere.

Er golf en sport? Det korte svar er – ja, det er det! Der er mange der ikke er klar over det, men man presser rigtig mange af kroppens muskler, hver gang man laver et golfsving. Desværre, er der mange der ikke er klar over dette. Det vil jeg gerne have gjort noget ved!

For ikke nok med, du ikke får fuldt udbytte af dit golfpotentiale, du øger også risikoen for at få en golfskade. Jeg vil derfor kommer med gode råd og inspiration til, hvordan du kan inddrage simple fysioterapeutiske elementer i dit golfspil.

Følger du mine råd vil du stadig belaste kroppen, men på en langt mere hensigtsmæssig måde, du vil opleve større smidighed og styrke, hvilket øger stabiliteten. Desuden er det jo ikke kun gavnligt for dit golfspil, din daglig vil også blive positivt påvirket. Tiger Woods startede måske nok fitnessbølgen indenfor golf, men det er aldrig for sent at hoppe med på den. Golfsporten er i konstant forandring og jeg sørger derfor hele tiden for at være opdateret på de nyeste tendenser indenfor fysioterapi til golfspillere. Dem vil jeg naturligvis glæde mig til at dele med dig, så du kan kan i super golfform!

Så vil jeg bare ønske dig rigtig god fornøjelse!

Bliv stabil over hoften og undgå sway og slide

with Ingen kommentarer

I denne artikel kan du blive klogere på, hvad det vil sige at lave et sway og slide og 3 simple øvelser der kan hjælpe dig til at undgå at lave et sway eller slide i fremtiden. Ude i Himmelbjerget … Read More

4 skulderøvelser der vil forbedre dit golfsving!

with Ingen kommentarer

Øg bevægeligheden i skulderen, og forbedre dit golfsving. Bevægelighed og stabilitet i skulderen og omkring skulderbladene er meget vigtigt for at kunne udføre det fulde golfsving. Her får du derfor 4 øvelser, der kan være medvirkende til at forbedre dit … Read More

1 2