TPI certificeret fysioterapeut Maja Giver - Golffyssen

Maja Giver

 

TPI certificeret fysioterapeut

Book en tid med det samme lige her

Læs mere om fysioterapi til golfspillere på bloggen

 

Lidt om Golffyssen

 

Jeg vil her kort fortælle lidt om Golffyssen, hvorfor jeg blev TPI certificeret fysioterapeut og hvorfor jeg startede en klinik med fysioterapi til golfspillere. Jeg hedder Maja Giver og blev uddannet som fysioterapeut i januar 2012 fra VIA University College Aarhus. Jeg startede Golffyssen i december 2013. I juni 2015 valgte jeg at arbejde fuldtid som golffysioterapeut. Det gør jeg med tilknytning til Himmelbjerg Golf Club, hvor jeg har min klinik og deler indgang med klubbens Golf Pro Michael Juhl Dalsgaard.

Starten:

Ideen om at lave en klinik med fysioterapi til golfspillere startede, efter at jeg havde været på et kursus omkring fysisk træning til golfspillere.

Efterfølgende er jeg blevet TPI certificeret fysioterapeut. Det vil sige, at jeg har taget en uddannelse hos Titleist Performance Institute. Det har givet mig kompetencer til at udføre tests og golfscreeninger samt at vejlede og undervise i fysisk træning målrettet golfspillere.

Jeg har gennemført Level 2 Medical, som er den gren af TPI’s uddannelse, der omhandler udredning af golfspecifikke skader og rehabilitering herefter. Det har lært mig meget og jeg glæder mig til at hjælpe golfspillere på alle niveauer med at undgå skader og skavanker. Det er nu engang sjovest at bruge energien på at spille golf uden smerter.

Værdier:

Jeg mener, at golf skal være sjovt. Jeg tror på, at det er nemmest og sjovest, at spille golf når man ikke har fysiske begrænsninger eller smerter. Mange golfspillere accepterer smerter og nedsat bevægelighed med undskyldninger om alder, gener og tidligere skader. Min erfaring viser, at mange problemer kan fjernes eller mindskes markant, gennem øget kropsbevidsthed og fysisk træning.

Træning:

Træning skal være motiverende, og give resultater der kan mærkes. Det gælder både ved golftræning og fysisk træning. En kombination af disse to træningsformer, vil løfte golfspillet ved at udnytte de fysiske ressourcer hos den enkelte, og samtidig være med til at give øget livskvalitet i hverdagen.

Jeg vil gerne være med til at skabe en kultur, hvor golf tænkes som en sport. I golf stilles der store krav til både det tekniske, fysiske og mentale og de er alle essentielle aspekter, hvis man vil forbedre sit golfspil.

Vision:

Jeg vil gerne udbrede viden om vigtigheden af fysisk træning for golfmotionister. Jeg vil medvirke til at forbedre den fysiske tilstand hos golfspillere. Gennem specifik træning og behandling, ønsker jeg at gøre deres golfspil bedre, og samtidig øge livskvaliteten i hverdagen.

Mission:

Jeg vil tilstræbe, at få et aktivt samspil med medlemmerne i Golfklubben, hvor jeg vil undervise, vejlede, undersøge og behandle på et fagligt højt niveau. Jeg vil fortsætte med at dygtiggøre mig indenfor specialet, så jeg hele tiden har de bedste forudsætninger for at skabe gode resultater i samarbejde med medlemmer/patienter.

Jeg vil tilstræbe, at blive en større del af Himmelbjerg golf club, og arbejde for bedre faciliteter til behandling og holdtræning.

 

Jeg glæder mig til at se dig i min klinik.

 

Med venlig hilsen

Golffyssen – Maja Giver

Link til min persondatapolitik: https://www.golffyssen.dk/persondataforordning/